zaterdag 5 maart 2011

Oma Emmeloord

Na een drukke tijd is er eindelijk weer eens wat ontstaan op mijn knutseltafel. Morgen (zondag) viert "oma Emmeloord", de oma van mijn man haar 83e verjaardag. Ze heeft net als vorig jaar een zaaltje gehuurd waar wij met zo'n 13 volwassenen en 4 kinderen heerlijk kunnen eten. Je kunt natuurlijk niet met lege handen aankomen, maar ja wensen had ze niet (enkel een goed humeur en een lege maag).

Na wat surfen op internet kwam ik een blik tegen gevuld met bloembollen. Met dat idee in mn hoofd ben ik verder gaan piekeren. Toen ik vergadering had afgelopen week kwam ik bij iemand die weckpotten op tafel had staan gewoon voor de sier. (enkel met een waxine lichtje) Tja en ik als creatief persoon wou natuurlijk niet zomaar een pot met bloembollen geven dus heb ik de pot nog versierd. Hieronder kun je het resultaat zien, het heeft best wat tijd gekost maar het resultaat mag er (als ik zo vrij mag zijn) zijn, toch?

De kinderen hebben (samen met mij) ook een pot versierd en daar hebben we zelfgemaakte (omgesmolten) chocolaatjes ingedaan.



Morgen hebben we het etentje en ik ben erg benieuwd naar haar reactie.

Nog een fijn weekend en tot de volgende keer!