zondag 25 september 2011

Trouwkaartje

Gister heb ik tussen de bedrijven door het onderstaande kaartje gemaakt. Een tante van mijn man is afgelopen week voor de 2e keer getrouwd en daar sturen wij natuurlijk een kaartje naartoe.

Het afdrukje is een kleurplaat van Precious Moments, ingekleurd met Derwent potloden en de "gaten" zijn gemaakt met een Nestabilitie. De groene takjes zijn gemaakt met een takjes pons van Nellie Snellen en het papier is van de paperpad "love letters"..

Het is op de foto niet goed te zien maar in het hart van de bloemetjes zitten nog glitters.


Het kaartje doet mee aan de "Saturday's Designer's Challenge"


Fijne zondag nog!

zondag 18 september 2011

Girls and Glitters

Vandaag was een druilerige zondag en dus ben ik aan de tafel gaan zitten en heb ik kaartjes gemaakt. Als eerste maakte ik een kaartje voor Halloween maar die kan ik later pas laten zien, als de persoon voor wie de kaart gemaakt is zal ik hem laten.

Gisteren zag ik op facebook een challenge staan met als opdracht; "girls and glitters".. Dat sprak mij wel aan, vooral dat stukje "girls", de glitters gebruik ik minder vaak maar was wel een uitdaging.

De kaart doet mee aan de Saturday's Designer's Challenge

Hieronder nog een paar detailfoto's;




woensdag 7 september 2011

Kerstkaart

Met dit gure weer krijg ik meteen zin om kerstkaarten te maken. Helemaal omdat ik maandag tussen de buien door kerstpapier bij de action gekocht had. Daarom gingen gister de hobbyspullen alweer op tafel en heb ik vanmiddag het eerste kerstkaartje van 2011 afgemaakt. Ik kan maar beter op tijd beginnen dan dat ik straks te laat ben ;)

Het papier is dus van de action, de stempel is van Whiff of Joy en de bloem is gemaakt met een creatable van Marianne Design (flower fantasy).


Waarom de kaart op zn kant staat, geen idee op mijn pc staat hij netjes gedraaid. (even de koppies draaien dus, is even niet anders)

Fijne avond nog!




zondag 4 september 2011

Nieuwe kaarten

Het is alweer even geleden dat ik wat heb laten zien. Door een drukke tijd heb ik amper tot geen tijd gehad om kaartjes te maken. Bovendien had ik ook heel weinig inspiratie, iets wat wel handig is bij het maken van kaarten.

De laatste week heb ik de draad weer opgepikt en een paar kaartjes gemaakt die hieronder te zien zijn.







De volgende keer een uitgebreidere blog, nu is het tijd voor bed morgen gaan de jongens weer naar school en moet ook ik weer vroeg uit bed.

Tot de volgende blog!