vrijdag 21 oktober 2011

Paar kaartjes

Deze kaartjes had ik al even liggen maar ze moesten nog gefotografeerd worden en daar kwam ik vanmiddag pas aan toe.

Het eerste kaartje is nav een sketch op de club van Tiets, het afdrukje is speciaal voor de club gemaakt door Krista . Over de kaart zelf ben ik niet zo tevreden, het is ook gemaakt op een dag met vervelende gesprekken/telefoontjes maar weggooien doe ik natuurlijk niet.

Het volgende kaartje had ik al bijna helemaal af met een heel ander plaatje/afdrukje. Ik had de afdruk er los op liggen maar vond het helemaal niks. Toen een ander afdrukje/kleurplaat uitgeprint en gekleurd en tada een mooi kaartje! (vind ik dan he? :D ) Het kaartje doet mee met aan de challenge op Designed2Delight  , het thema is Halloween. Het trouwkaartje wat eerder meedeed bij deze challenge heeft gewonnen dus wie weet heb ik deze keer weer geluk.
 Fijn weekend en tot de volgende keer.

zondag 2 oktober 2011

Ballerina

Aankomende week is mijn aanstaande schoondochter jarig, jawel onze Jorrit van 6 heeft al een paar jaar trouwplannen met het buurmeisje. Op de dag zelf kan ik geen kadootje bij haar brengen en dus gooi ik een kaart in de bus, als aanstaande schoonouders moet je je toch van je beste kant laten zien he? ha ha ha

Ze zit op ballet en dus is een ballerina kaartje iets wat goed past. Ik vind de kaart goed geslaagd, hopelijk denkt zij er net zo over.

De kaart doet mee met de Saturday Challenge (de opdracht was "colored pencils", het stempelafdrukje is ingekleurd met Derwent Potloden) en Scr@p-Cards challengeblog (vrij thema) en Magnolia Downunderchallenges (pink) .