woensdag 29 augustus 2012

Canary Blog

Sinds afgelopen zondag is er een nieuw blog op internet, "het Canary Blog" met voorbeelden ed van de stempels van Krista Smith.  Maandag kon je daar een hele mooie digi aanvragen wat ik natuurlijk meteen gedaan heb. Er zat alleen 1 voorwaarde aan, ik moest er een kaartje mee maken en die laten zien. Aangezien de kinderen nog vakantie hebben hier heb ik gister en vandaag heerlijk zitten knutselen en is er uiteindelijk een leuk kaartje uitgekomen.


Eerder had ik via de club van Tiets ook al een paar digi's gekregen, daarvan maakte ik de onderstaande kaarten.




Helaas staat de laatste kaart op zn kop, daar heb ik wel vaker last van dat de kaarten op zn kop staan. (terwijl ze goed op mijn pc staan)

Dit was het weer, zal nu de tafel weer opruimen zodat er vanavond weer aan gegeten kan worden.

Fijne avond nog.

Akkemarijke

vrijdag 24 augustus 2012

Lang geleden.

Het is alweer enige tijd terug dat ik hier wat geplaatst heb, ondertussen heb ik genoeg kaartjes gemaakt maar ik kwam er elke keer niet aan toe om ze hier te plaatsen.

Afgelopen week waren de kinderen een dagje naar Pake en Beppe (opa en oma) en heb ik die tijd benut met een kaartje. Op de blog van het "Scrap Cards Challengeblog" ( http://scrapcardschallengeblog.blogspot.nl/ ) zag ik een uitdaging staan. De opdracht was,
"Maak een creatie en gebruik hierop twee verschillende stansen".

Op mijn kaartje heb ik wel 3 verschillende stansen gebruikt, stans 1 "congrats", stans 2 is het afdrukje en stans 3 is het bloemetje. De kaart voldoet aan de eisen en bij deze doet het kaartje dus mee met de challenge.


Fijn weekend en tot de volgende keer.