vrijdag 4 februari 2011

Wat kaartjes

De laatste tijd heb ik nog een paar kaartjes gemaakt maar ik kan/kon ze niet allemaal laten zien.

Zo deed ik op een e-mail lijst mee aan een digistampketting, iedereen kreeg een digistempel (allemaal dezelfde) door gestuurd en daar moest je dan een kaart mee maken. (en die moest je vervolgens naar iemand versturen)

Deze kaart heb ik gemaakt en hier onder staat de kaart van Sandra Smit, die haar kaart naar mij stuurde.

Zoals je ziet, 2 dezelfde plaatjes maar de kaarten zijn totaal verschillend. Erg leuk om de verschillende kaarten te zien, terwijl het plaatje precies hetzelfde is.



Afgelopen week kreeg mijn zoon een briefje mee dat zijn juf jarig is en dat ze dat vandaag (vrijdag 4-2) gaan vieren. Eenmaal thuis zei o MISSCHIEN kan ik wel een doosje maken met wat chocolaatjes maar ik moet eerst nog even kijken of dat wel gaat lukken. De volgende dag kwam hij thuis en vertelde hij heel trots dat hij tegen de juf gezegd had dat zijn mem een heel mooi doosje zou gaan maken met chocolaatjes erin. Dus ja toen kon ik er niet meer onderuit.

In mijn archief vond ik het patroon van onderstaand kaartje/doosje, niet te moeilijk maar toch errug leuk. Bovendien had ik nog een nieuwe stempel liggen die ik heel nodig moest gebruiken, dus zo ontstond onderstaand kadootje voor de jarige juf.
Verder heb ik nog een valentijnkaart gemaakt maar die mag ik/kan ik nog niet laten zien dus die houden jullie nog van mij te goed.

Fijn weekend!





2 opmerkingen:

Akkemarijke zei

Even testen of ik de reacties nu in mijn mailbox krijg.

Akkemarijke zei

Test 123