zondag 26 september 2010

Kerstkaart en workshop kaart

Vorige week heb ik weer eens een kerstkaart gemaakt, heb er nog lang niet genoeg. Bovendien vind ik kerstkaarten altijd erg leuk om te maken dus ik ga met veel plezier verder met de kerstkaarten.

De blauwe en witte bloemvorm waarop de stempel afdruk zit heb ik gesneden met de slice. Voor mijn verjaardag kreeg ik een kadobon van de hobbywinkel en daarvan heb ik een handsfree set gekocht. Ideaal, zo kon ik verder met het inkleuren van mijn pinguïn terwijl de slice de vormen uitsneed. De bloemetjes in de hoekjes zijn van de flower ponsen van Nellie Snellen, ze blijven leuk!


Afgelopen dinsdag zou ik meedoen aan een online workshop, alleen viel mijn internet verbinding uit en dus kon ik niet meedoen. Daarom heb ik vanmiddag de workshop gevolgd, erg leuk om te doen zo op een luie zondag middag.


Het is een kado-envelop geworden maar ik gebruik het label in de envelop om er een berichtje op te zetten voor de ontvanger. Het papier zat bij een set stempels en waar het afdrukje van is.. geen idee die lag hier nog ergens. (net als het afdrukje van de kerstkaart)

Tot zover de kaartjes weer, hopelijk tot snel!

3 opmerkingen:

Geertje zei

Zo kaarten vrouwtje je bent weer lekker creatief bezig geweest.
Ik heb geen idee hoe zo`n workshop gaat, krijg je dan een opdracht via de computer of zo en heb je daar dan een bepaalde tijd voor om het te maken?
Ik lees het wel vaker dat hier dames aan mee doen.
Wie weet ga ik het ook eens proberen.

Groetjes Geertje,

Akkemarijke zei

In dit geval krijg je elke 5-10 minuten een e-mail met daarin de workshop. Erg leuk hoor want tussendoor wordt (ook via de mail) uitgebreid gekwekt. (het is net echt ;) )

Meestal maak ik de opdrachten laten want als ik de kids in bed heb en mn kamer weer op orde heb ben ik ook wel blij dat ik op de bank kan gaan zitten. Maar "live" maken blijft het leukst.

Groetjes Akkemarijke

Creaine zei

je hebt een heel mooi blog. Ik heb een award voor je achtergelaten op mijn blog als je wilt :)
groetjes ine